søndag den 30. september 2012

Liv i Fællesskabet!

Weekenden har ikke ligget på den lade side - der har været FEST, som i "bedsteogsjovestefest-ever" med Cirkusfabrikkens Katten i Sækken-arrangement fredag, der har været Islænderridt langs Fursund i strående solskin og med over dobbelt så mange ryttere og heste som forventet lørdag - og i dag søndag, var henved 250 løbere ude at besigtige området på hhv 21-, 10- og 5-km ruter!
Min personlige halvgamle krop har fået alt, hvad den fortjente: god mad, vin, dans, vin og masser af latter (ganske let hovedpine), smilende unghestetur med 27 andre ryttere (sidder nu fast i ballerne), og dertil 6,6 km løbetur (gik kun tre gange 100 m, og har ømme lår a-h-te) og afslutningsvis rørt-til-tårer af smukke Maja K´s sangtalent (og også lidt af drengene Søren K og Lasse W)...
Hold nu fest!
Alt sammen og alting, fordi vi har villet og fordi vi turde og fordi vi hjalp hinanden!
Fællesskab er kommet for at blive!
Livet er skønt!
Tænk, at være en del af et helt landsbysamfunds fælles indsats for at få ting til at ske!

Islænderridt langs Fursund - lige inden starten (foto: Johanne)
 
Der har været mange andre arrangementer, som jeg har måttet vælge fra, fordi jeg ikke kunne nå det. Men alt i alt, så har det været intet mindre end fantastisk at slutte Liv i Grødemarken kulturugen af for fuld skrue og bagudvendt frisure!

Sådan så det ud da Herman kiggede ud af vinduet lørdag formiddag (foto: Herman Jensen)

Ingen kommentarer: