lørdag den 1. juni 2013

Salgshesten

Jeg har lagt ham her, hesten til venstre, (der rider Øltölt med mig på ryggen sidste sommer) Lettir til salg på en facebookgruppeside, hvor man kan sælge sin ismule.
Jeg er ikke sikker på, jeg vil sælge ham. Så prisen er sat lidt højt. Hvilket betyder, at jeg absolut ingen respons har fået. Endnu, da. Han er en skøn og meget sød hest, der kan rides af alle. Det er derfor, det er ham, jeg vil sælge først. Bagefter vil jeg måske sælge Òsk. Hun er uskolet og ikke gangsat, men en fin fin unghoppe. Hende sætter jeg også lidt højt.
Så er der Raudur. Smukke smukke Raudur, som ikke har hoved, men ansigt! Ja, så fin er han. 3 år og aldrig kysset. Han fik ordnet hove for første gang i sit liv her i foråret. Det gad han først ikke. Så stod han. Som om han aldrig lavede andet. Og så var han træt. Han trænger til at få nogle udfordringer. Det får jeg ikke gjort. Han er lidt billigere end de to andre. Men ikke meget. Ad. det smukke ansigt...
Og så overvejer jeg at sælge Lóa. Men hun lavede så fint et føl, og jeg tænker, at det kan hun gøre igen, måske, så hende er det kun særligt udvalgte, der kan købe. Nogen, jeg véd, vil arbejde med hende 100 % seriøst, og evt. få hende kåret. Hun har potentialet.
Raudur og Òsk og Lóa er søskende.
Det er gamle Py, der er mor. Py får Føl-føllet er Òsk.
Py skal have føl igen - det er derfor, jeg skal sælge ud. Der skal syv til mange, otte er for mange og ti er helt uacceptabelt, ifølge Bondemanden. Så. Jeg skal have to føl. Dvs. jeg skal sælge to heste, gerne tre.
Jeg har stadig Fenja at ride på, og Nattgjola skal rides til næste år... ponyyyha!
(Hvis du læser dette, og får usigelig lyst til at komme og se en af hestene - så ring til mig!)

Ingen kommentarer: