mandag den 24. marts 2014

Bondeanger

NU!
Jeg har afleveret, korrekturlæst, afleveret, korrekturlæst, ventet et halvt døgn, og vupti, så kom den som opsat PDF-fil, og lignede en rigtig bladrebog med sidetal og linjeskift og kapitler og afstande og det hele... Suk-suk-suk, sagde det i mit indre, da jeg gennemlæste for mulige fejl. Og jeg fandt fejl. F.eks. har jeg brugt navnet Iben til bi-bipersoner to steder, og så har opsætningsnissen delt nogle ord på en ganske ureglementeret måde, som jeg aldrig har set før... Det er småtingsafdelingen, og den skal jeg heldigvis ikke bekymre mig om. Det gør Kirsten Sproghåndværker. Min søde, dygtige og hurtige korrektur- og redaktionslæsende "eksterne".
Nej, jeg kender hende ikke, har hverken mødt eller set hende. Kun snakket ganske kort med og eller skrevet til. Mail eller sms.
Jeg er GLAD. Og ja, det er med stort og udråbstegn, og Hovedland siger, at vi "holder noget reception" den 23. maj i Skive Boglade, og jeg tænker, at det er lige om lidt, om under to måneder, og der er fem familiefødselsdage inden, som så IKKE får en ny bog, ærgerligt nok, i fødselsdagsgave, men sådan må dét være!

 
Bondeanger handler om liv. Nedskrevet liv. Helt som-det-leves-liv. Med smerte, dagligdag, forelskelse, hundehvalp og børn. Nogen har hemmeligheder, vi ikke vil vide, andre er ligetil, teenagere utrolige, og småbørn afvæbner alle.
Jeg glæder mig til den kommer, Bondeanger.
Den kan sagtens læses, uden man kender Bondefanget. Men Steen Piper vil genoptrykke Bondefanget, så dem der ikke fik dén med, har en chance!
Puha - det er så vildt!!
Jeg udgiver endnu en bog! I maj! I år!
Wiiiiiiiiiiii!!

3 kommentarer:

gunhild sagde ...

Hej Marianne - tillykke - det må virkelig være en skøn følelse - og spændende at vente på kritikernes bedrevidende ord" - jeg glæde mig til at hente nogle eksemplarer hos dig!

mjø ;o) sagde ...

Hej Gunhild - det er altid SÅ forfærdeligt spændende og næsten ikke til at bære, når en ny bog skal sendes ud af ens sfære og ud i verden. På den anden side er det lidt ligesom børn, der bliver store og skal klare sig selv. Når man har været igennem teenageårerne, kan det være helt befriende, når de kommer og siger, at NU flytter de hjemmefra! ;)

Tina - omme i London sagde ...

YAY - teloek!