fredag den 28. marts 2014

Insta#gram og-deraf-følgende-uorden-og-bøvl

At have forskellige adgangskoder til forskellige steder på både telefon og pc er ikke særlig gennemtænkt. Ikke i min verden.
Jeg har ikke fået mine mangeartede og delvist ens koder skrevet ned i tide... jeg plejer at anvende de for mig mest brugbare navne på familiemedlemmer (statistisk set er det åndssvagt) kombineret med gamle telefonnumre, og/eller årstal der betyder noget for mig...
Nu i dag - skulle jeg huske min kode til min telefon. Den semi-nye IPhone fra 2012... Det lod sig ikke gøre. Efter tre forgæves forsøg, med den rigtige kode hver gang!!! måtte jeg sande, at jeg var nødt til at skrive mit brugernavn ind i systemet, for at komme videre... bob-bob-brugernavn???
Samme helvede indfandt sig... Og nu har min ældste været "på besøg" i mine koder og brugernavne - så grundigt, at jeg i hvert fald slet ikke kan huske noget som helst længere, og er helt svedig ved tanken om, at jeg skal logges ind nogen som helst steder, nogensinde igen...
Arrrgh!!!

Men jeg er nu opført som bruger af instagram som
marianne_joergensen # (hashtack) BONDEKONE #

både på min Iphone og på den Ipad, som Bondemanden købte for år tilbage (og som han kun bruger for at høre "trådløs musik" fra yngstebarnets sportyhifi-fis, når han plugger stikket i min oldtidssag i køkkenet....)
NU skal jeg til at være moderne og dele min billeder med mine venner og bruge det helt vildt fantastiske "insta"#, og hvor man kan følge virkeligt sjove og meningsfulde folk...

(tror jeg nok)
(hvis jeg ellers kan huske den rigtige kode og det rigtige brugernavn)
(Men var der ikke noget med, at hun fik alle koderne skrevet ned?... men hvor var det nu hun skrev alle koderne ned.... Hmmm)
nå - men god weekend
#

2 kommentarer:

Tina - omme i London sagde ...

Paa din udemaerkede iPhone vil jeg foreslaa du downloader 'Password Keeper' - den holder styr paa alle dine brugernavne og kodeord, du skal bare kunne din pin... ;)

mjø ;o) sagde ...

haha - hvad er pin?? Som i pin og plag?? Det føles sådan... ;)