tirsdag den 11. september 2007

11. september 2007


Det er 6 år siden dén 11. september, hvor verden blev ramt direkte i hjertet af terror. Jeg kan meget tydeligt huske den eftermiddag i stuen. Og jeg tror ikke, jeg glemmer den foreløbigt.

De sørger i NY, og læser alle de over 3000 dødes navne op....


Jeg tror, jeg vil glæde mig til noget nyt og spændende - jeg har læst et sted, at man bliver gammel, hvis man udfordrer sig selv og sin hjerne, og lader livet komme som det er, og husker at grine og have det rart. Man skal huske at drikke rødvin og spise frugt. Det hjælper også.

I morgen bliver jeg en officiel del af Landbrugsavisen. dk´s bloggerpanel! Det glæder jeg mig til. Jeg vil spise frugt, drikke vin og grine over hele femøren, mens jeg udfordrer mig selv på nye græsgange - så bliver jeg garanteret en rigtig gammel dame!!!

2 kommentarer:

Dorthe Nors sagde ...

Tillykke med blog-posten, må der komme mange forbi din private blog ad den vej!

Jeg boede klods op og ned ad Ground Zero da jeg var i USA i 2006. Stedet emmer stadig af katastrofe --- og så de små tour-grupper af overlevende, der går rundt med turister og fortælelr, vhordan de overlevede. Man kan tjene penge på alt, jo ...

Jeg talte med mange øjenvidner derovre - som IKKE havde slået sig på livet som tourguide. Det var barske beretninger. Fundamentalt livsændrende for dem, der var der.

Seks år. Tiden flyver ... (måske endda ind i høje huse).

mjø ;o) sagde ...

Bare ikke folk var så forfærdeligt ekstremistiske, og så bedrevidende på andres vegne, så ville verden måske være et fredeligt sted??