onsdag den 12. september 2007

Flyene fra SAS


styrter ned på maven rundt omkring i en lind strøm pt. Kan det tænkes at der er en vis lighed mellem navnet Dash og det ærkedanske, meget gamle ord das??

7 kommentarer:

valby sagde ...

Er der faldet nye ned? Hvor? Og er der nogen sammenhæng mellem ordet Dash - og Hash?

mjø ;o) sagde ...

I Vilnius - engang i nat, slog DASH til igen - med akurart samme fejl som i Aalborg - NU må de så heller ikke flyve mere, de 28 DASH-hash fly, som SAS råder over, førend der er sket omfattende tekniske undersøgelser og årsagen til fejlen fundet!

valby sagde ...

Damn! Det er lige som de der Citroëner der af uforklarlige grunde bryder i brand.

Spændende.

Kenn sagde ...

Måske skulle de bare have kaldt dem noget andet end Dash. Jeg mener, det kunne de jo ligesom have sagt sig selv, hvis de havde gidet at slå det op.

Dorthe Nors sagde ...

Der er magt i ordene og det kunne nu vi ved, hvad DASH betyder være spændende med et flyselskab, der kaldte deres fly ved rette navn: CRASH.

mjø ;o) sagde ...

Ej, hvor fedt, med den ordbog!! Det ville være skønt, om du lige kunne lære mig at bruge den, Kenn!?
Jeg er stadig lidt novice på nettets mange muligheder, og jeg når kun der til, hvor det er overskueligt at læse instrukserne... så snart de er på engelsk har jeg et koncentrationsproblem!!

Kenn sagde ...

Jeg kan da lige prøve :-)
Du zapper såmænd bare hen på Dictionary.com og skriver dit søgeord.

Fra siden kan du i øvrigt gemme en genvej til at slå op direkte fra browserens søgefelt (øverst til højre), hvis du bruger Internet Explorer 7 eller Firefox 2. Men nu skal jeg nok passe på ikke at blive for nørdet! Prøv det og spørg, hvis det driller.

Desværre er dansk et relativt lille sprogområde, så decideret oversættelse til/fra dansk kniber det stadig med på nettet.