søndag den 23. september 2007

Hvad man ikke ser!


På billedet ses en enkelt rytter, alene i landskabet, på Urhøjene i NordSalling. Hvad man ikke kan se, er, at der bag fotografen står yderligere 21 islandskeheste incl. ryttere - og sådan er der så mange historier, der gemmer på en sandhed, vi ikke kan se!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Smukt billede - og hvad skete der så? Løb de 21 heste over fotografen og I fandt kameraet i Urhøjene en uge senere ved siden af en gul regnfrakke?

Der er vild flot på Salling. Udsigten til Fur, Pinen og Plagen. Knud Strand.

Min fars slægt stammer fra Lem, og du skal ikke grine.

mjø ;o) sagde ...

Der er ikke noget at grine af i Lem! Og ja, der er helt vildt flot på Salling, især når man kan se fjorden! Historien omfatter ikke en gul regnfrakke, endsige orange, som oftest på Island, men kun det, at vi drak en bette ting, og så forlod vi Urhøjene via Dronningebakkerne til Kræn Bundgårds Strand, og fulgte stranden til Eskov. Og vejret var flot, og det var en dag i september, vi lever længe på!

Anonym sagde ...

De fleste slægter stammer vel ret beset fra ...

Og i den henseende er jeg i øvrigt lidt skuffet over, at I fulgte stranden til Eskov og ikke til Elskov, men du kan have tastet forkert. Hvad ved jeg

:-)

Anonym sagde ...

HA, held og lykke med den blogkommentar der, hehehehehehehehe. :-)

mjø ;o) sagde ...

Jøsses - tror bare, jeg antager at han/hun/maskinen var nået til "m" på blogger.com-listen - ellers ved jeg ikke liiige, hvad jeg skal gøre ved den... Kan nogen mon oversætte -bye friend!

mjø ;o) sagde ...

Kære Crescenet!
A fatter æ e´bøn å hwa do sajer. Men a hår tjæk´ke dæ på æ næt, år nå tror a, a we, hwa såm æ skjet! Do hår fat i æ dæ gal folk. A ska æ kjøwe nå´je. Ællers Tak.
Bye Friend!

Anonym sagde ...

Nu skal du se ham Cresenet slå op i sin jysk-spanske ordbog. Jeg kan mærke panikken op gennem kontinentalsoklen!

Anonym sagde ...

I am planning on getting the iphone when it comes out. I would like to know a few things about it. What are the pros and cons of getting it? Anything would be helpful! CG
[url=http://www.sportluxe.ru/forum/read.php?FID=1&TID=571&MID=15658#message15658]unlock iphone[/url]