tirsdag den 18. august 2009

Summasumarum slut

I aften var der møde på Cirkusfabrikken.
Evaluering af de 7 uger i Cirkus Summarum for de håbefulde og deres forældre. Ja, de håbefulde var ikke inviteret med, så der sad vi - ca. 15 voksne og snakkede om dem og deres oplevelser.

Faktum 1: Det var hårdt!

Faktum 2: Det var rigtigt hårdt!

Faktum 3: Men vi gør det gerne igen...

Faktum 4: Hvornår må vi starte??


Jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at ingen børn har taget skade - trods blod sved og tårer - men at alle har lært en del - lidt lissom at rejse til Island og forcere bjerge på hesteryg - de er mere selvstændige, de er mere selvsikre, de er over hele linien blevet mere bevidste og har oplevet sig selv i en sammenhæng, som mange voksne vil misunde dem: At være en del af et team - en enhed, hvor alles indsats har betydning, og derfor kan ingen undværes! Ingen må glemmes, ingen må overlades til sig selv - man tar vare på hinanden, man er med!

Det synes jeg, er en vigtig ting at lære - og at de 10 unger har fået dén lærdom med sig, er jeg slet ikke i tvivl om!

Line er tihvertifald vokset - fysisk som mentalt - men derfor kan man jo godt putte sig hos Hr. Skæg i pauserne!!

4 kommentarer:

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aaah, jeg ville saa fantastisk gerne have vaeret med til en af forestillingerne, men jeg ved du noed dem for mig. Jeg maa vente til October, naar jeg kan udspoerge Siljepigen om oplevelsen. Ej, hvor er jeg da stolt af det bette skidt!

mjø ;o) sagde ...

Ja, det kan du roligt være!!! De var SÅ fantastiske alle sammen, men især de yngste havde alligevel det mest hårde job af alle - for de var nemlig på JOB! i samtlige 7 uger i deres sommerferie. Godt gået, sir jeg bare...

d sagde ...

Jeg HØRTE dem til generalprøven på Femøren, en af de allervarmeste dage, så jeg blev i Øresund, men nøj, der blev klappet inde det telt. Og godt gjort af de børn, forstår godt det er hatten af, og for pokker hvor er hun køn, Line-pigen. Jeg ved ikke, hvem Hr. Skæg er bag skægget, but watch out!

mjø ;o) sagde ...

"Hr Skæg med tal" - hedder i virkeligheden Mikkel, og han er 2 meter og 5 høj, 38 år - synger opera og laver børnefjernsyn på DR1 - fantastisk menneske! Hans skæg er skam den ægte vare, og Line er vild med ham!!