torsdag den 19. november 2009

Slagtedag

Helt som "i de gode gamle dage" er det her i stuehuset en tradition, at der hvert år inden Jul, i mere eller mindre GOD tid inden Jul, slagtes en gris. I år er vi i god god tid.
Grisen kom på desken i sidste uge.
Og som traditionen byder, så er det med hjemmelavet medisterpølse (og leverpostej og rullepølse) at Julen fejres hos os. Problemet er bare, at den hjemmelavede medister skal .... hjemmelaves.
I år lykkedes det for min mor og mig at sætte begge vore mænd i sving med dén proces, samtidigt. Jeg ved ikke, hvad vi sagde, men på et tidspunkt tog de nærmest over, og gjorde medisteren til deres egen!


3 kommentarer:

d sagde ...

Det er mistænkeligt at hver gang mænd laver noget i et køkken, så tager vi billeder af dem ...

mjø ;o) sagde ...

Det var sådan set fordi Mikkel 6 år aldrig havde set en medister blive til, og jeg lovede højt og helligt at tage billeder af processen. Så det er Mikkels skyld der er billeder, men de er sjove, synes jeg - illustrative...

Lærke Dahl sagde ...

Hahahah, jeg er rimlig glad for at jeg ikke var hjemme (: Knus lærke