tirsdag den 27. november 2007

Foredragsvirksomheden

lakker mod enden for i år.
Det bliver dejligt at have fri alle hverdage i december og ikke skulle andet end at skrive.
I dag kører jeg årets sidste foredragstur. Jeg skal være i Kolding, på Landboforeningen kl. 13.30.. Jeg har fået mig en TomTom, så Birgitte og jeg finder snart vej til Niels Bohrs vej i Kolding...

4 kommentarer:

Frøken Flu sagde ...

Vi er nogen, der slet ikke synes, vores foredragsvirksomhed er begyndt, men det er da rart, at den slutter nu, vil jeg også mene. God tur til Kolding. Hvad er en TomTom?

mjø ;o) sagde ...

Navigationsudstyr til biler. Man kan få en Garmin (som dem de sejler på verdenshavene med) eller man kan få en TomTom. TomTom Go er klart det bedste udstyr på landjorden - og - Jeg fandt hjem igen! Genialt!

frøken flu sagde ...

Fantastisk. Håber også foredraget gik godt.

mjø ;o) sagde ...

Det gjorde det. Jeg fik et knus af en fremmed dame - som tak for en dejlig eftermiddag. Så det gik godt. Og jeg fik sagt noget vigtigt. Nemlig at jeg har taget ansvar for mit eget liv. Set i relief til aftenens DR2 tema om Hovedstad og Randområder, så har jeg grebet i egen barm og har besluttet mig for, at mit bondekoneLiv IKKE er andres ansvar - men mit. Jeg vil det. Og jeg gør det. Definerer, hvad der er rigtigt for mig og mine, og lever derefter. Det må være dagens clue!