mandag den 28. januar 2008

Mandag og motion

kan være en hård nyser bare at overveje - men det går nu helt godt med kombinationen her hos os - Marianne og Marianne er standhaftige - og bagefter har man det aldeles herligt, blodet ruller hurtigere, og selvtilliden er noget nær i top!
De kan bare komme an, dem der vil....

3 kommentarer:

diamanten sagde ...

... jamen, vi vil gerne komme an. Selv er vi nogen der er cyklet med en tyvetons svensk ordbog gennem den københavnske morgentrafik her til morgen. Ud over benmuskler kræver det nerver af stål.

Marianne og Marianne. Hvem skal I slås med?

mjø ;o) sagde ...

Vi er desværre ude i, at "nogen" har meldt os, eller melder os til et KVINDE-løb i april måned! Og jeg var ikke hurtig nok til at sige fra, du ved, gruppepres, så nu er vi nødt til at være bare i halvgod form, om 2 måneder. der skal hænges i, skal der...
KBH´s myldretidstrafik lyder usundt!!

d sagde ...

Det lyder da fedt med kvindeløbet. Hvad gør I så, hvis der forvilder sig en mand ind imellem jer. Løber over ham, som en flok bissende kvier. spændende.

Den københavnske cykeltrafik er karakterdannende. Jeg betragter mig selv som ret flink af natur, men jeg har prøvet at råbe "fuckin' idiot!" efter andre i trafikken. Det skal udtales på amerikansk. jeg kan ikke finde ud af at være en cykelbitch på dansk.

Skal til Århus fredag for at undervise i weekenden, og som jeg mindes Århus, så var den mild til sammenligning. Peanuts.