lørdag den 15. januar 2011

Hald-grønt


Mine måltider er en øvelse i grønnne nuancer. Måske lidt æble, lidt granatæble, lidt tranebær som pynt, men dybest set mest med grøntsager og frugt. Spædes op med tun, rejer eller kylling - i passende mængde og afstemt efter måltidets placering på dagen.
Det forholder sig sådan, at mine medrefugianere nu er begyndt at kigge langt og knapt så stjålent efter mine tallerkner, og her til morgen, blev jeg ligefrem skoset for mine sunde grønne madvaner.... Hvad gir I?
Ja, jeg siger ingenting, mere, om nogens-som-helsts madkultur - konstaterer bare, at hjernen fungerer godt på grønt, og at halvdelen af nydelsen, oplevelsen, er måden der rettes an på. Med grønt. Grønt er Hald. Godt.
På billedet: Post-it med novelletitler. Grønt.


1 kommentar:

d sagde ...

Lapperne er pink nu!